Over ons

Ruime keuze in fietsen, fietskleding en accessoires

FIETSEN

De winkel is in 75 jaar tijd uitgegroeid tot een oppervlakte van 1000m² verdeeld over 3 vloeren. Naast de standaard collecties hybride-, stads-,  kinderfietsen, E-bikes en steps van alle A-merken hebben wij een aparte race en ATB afdeling met een ruime keuze uit diverse merken en modellen. Dit geldt ook voor de trekking fietsen.

FIETSKLEDING

Naast de voornoemde fietsen vindt u bij ons een voor de regio ongekend grote kleding - afdeling. Vanzelfsprekend met race - en ATB kleding, maar ook een speciale casual en spinning - collectie en een zéér uitgebreide lijn dames-fietskleding. Als basis voor dit alles is er de complete onderkledinglijn van Craft. Schoenen, handschoenen, brillen en helmen in overvloed van diverse topmerken.

Vanzelfsprekend treft u ook alle soorten regenkleding aan in diverse prijsklassen en voor diverse doeleinden, van het basis schoolregenpak tot modellen van het extreem ademende Gore –Tex.

ACCESSOIRES

Er is een enorme keuze in fietstassen van o.a. de merken Agu, Ortlieb (waterdicht), Basil, New Looxs, Fast Rider, van boodschappentas tot sportief lichtgewicht. Fietsstoeltjes, gereedschapsets, alle soorten fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen, fietsdragers, voeding, verzorging, zakmessen, zaklampen kortom alles wat op fietsgebied voor handen ligt en nog iets meer! In het bijzonder noemen we hierin onze Fitflop-collectie.

Kom langs en oordeel zelf!

WERKPLAATS

In onze moderne werkplaats staan 4 professionele monteurs voor u klaar met ieder een eigen werkplek om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn. Er is een grote kennis op race en ATB gebied naast de gebruikelijke zaken die zich voordoen bij de hybride en stadsfietsen. Ook op het gebied van E-bikes is de kennis up to date! We staan bekend om onze goede service en we doen er alles aan om dat zo te houden!

Onze collectie occasions is te vinden bij tweedehands fietsen. Er is een aparte showroom ingericht zodat ze goed tot hun recht komen.